Print & Kopi

Hos Frederiksberg Tryk arbejder vi med alle former for tryksager, uanset det er digital print eller storformat.

Vores dag til dag levering gør at eks. flyers, visitkort og foldere samles i samme trykgang, med lavere produktionsomkostninger til følge, også billigere. Derudover er det mere miljøvenligt, da man udnytter maskinen fuldt ud. Vi har meget fornuftige priser indenfor tryksager som brevpapir, menukort, brochure, hæfter, salgsmapper, postkort, plakater og billetter og meget mere...uden dog at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan hurtigt og nemt finde forskellen på pris og kvalitet, når du kigger på rpodukter i denne hjemmeside. 

Vi har naturligvis også mulighed for at tilbyde konvolutter og kuverter i sort/hvid og farve.

Vi ligger inden i byen, og vi har dag til dag levering, hvilket betyder du kan hente din visitkort eller plakat imorgen, hvis du bestiller idag.

Trykkeriet leverer tryksager i hele landet. Vores trykkeri ligger ved siden af Forum st., men vi leverer tryksager i hele landet. Trykkeriet har mange kunder fra udlander også, når de skal bruge poster i Bella Center også om lørdagen. Trykkeriet tilbyder gratis fil tjek, dvs. vi tjekker alle filerne inden vi trykker, så I er sikker på, at det vi trykker er op til jeres forventning. 

Vi har også Large format print, som plakater og banner. Og som sagt, det tilbyder vi også dag til dag levering, så du kan få posters inden for få timer. Du kan også tilkøbe Express service, så får du dem i hånd på max. 3 timer. 

Aktiv filtre

Visitkort (24 timer)

Pris 200,00 kr.

Frederiksberg Tryk laver visitkort til alle formål. Vi printer på 350g silk eller mat papir med Dag til dag levering.

dvs. når vi har godkendt din fil, som er sendt på email eller du har kommet forbi vores butik på Frederiksberg at aflevere filen, tager det max. 24 timer. Du får flot visitkort i hånd lynhurtigt. Vi trykker alle visitkort i København, og vi kan også sende til hele Danmark.
OBS: min. ordre 100 stk pr. person/motiv. Hvis man har en tynd kant på design, skal I være opmærksom, at skæring kan aldrig være 100%.

Checkliste til printklar pdf:

  • Farver i CMYK
  • Billeder og grafik i min. 150 dpi.
  • Hvis du vil print til kant, skal der tillægges 3 mm beskæringskant.
  • Pdf filen skal være i samme mål som slutmålet på visitkortet: 85x55 mm + 3mm Bleed

Flyers (24 timer)

Pris 396,00 kr.

Download Skabelon her: Skabelon med beskæringskant

TYKKERE PAPIR SOM KARTON SKAL SES PÅ POSTKORT her

Billig digitaltrykte flyer er til dig, som skal brug flyers med hurtig levering. Vi har god kvalitet til lav pris flyers, med dag til dag levering i københavn og i hele Danmark. Vi trykker løsblade på Frederiksberg, derfor er du sikker på, vi kan levere dine flyers hurtigst muligt.

Skal der deles flyers ud som promovering til din virksomhed eller din næste event? Så kig forbi vores print shop i københavn, hvor vi har samlet vores mange gode tilbud på flyers og løsblade. Både flyers og løsblade er en fremragende måde at skabe opmærksomhed, og samtidigt er det en ganske billig løsning.

Postkort (24 timer)

Pris 400,00 kr.

Postkort kan bruges til mange situationer og formål. Vi oplever stor intrerasse på netop denne printform/tryksag, når vores kunder søger høj kvalitet og lækkert papirmateriale til gavekort, julekort, invitationer, takkekort og meget mere.

Skablon A5: A5 skablon

Skablon A6: A6 skablon

Billetter

Pris 0,00 kr.

Billetter til en fest, teaterforestillinger, sportsbegivenheder, børne melodi grand prix eller dgangskort til sportsklub, som skal have en speciel invitation.

Kontakt venligst os at få et tilbud 

info@frbtryk.dk

Alm. print / kopi

Pris 4,80 kr.

Send venligst din print opgave til print@frbtryk.dk

Send gerne PDF filer, og på mail må du gerne skrive, hvis det skal være i sort / hvid eller farve, hvor mange eksempler. 

Vi printer med det samme, når du står i vores print butik på Frederiksberg. 

Hvis du sender filen før du kommer, vil vi tjekke og give et svar på mail, om hvornår du kan hente. 

Du er også velkommen til at komme forbi, når du har sendt dine filer. 

Der er næsten ikke nogen ventetid.

Kontakt venligst os at få et tilbud 

info@frbtryk.dk