Aktiv filtre

Tryk på Krus (24 timer)

Pris 120,00 kr.

Køb kopper trykt med eget logo, billede eller kun tekst. 

med dag til dag levering på de små ordre. kan købes fra 1 stk. 

Vi giver muligheden for at gøre krus personlige med firmas eget logo og design. Brug vores krus med tryk i virksomheden, som firmagave eller reklameprodukt. Få lavet krus med navne og logo til dine kollegaer eller giv en kaffekop med tryk, som julegave.   

Vi forventer, at I giver os en færdig/tryk-klar fil med jeres design, som er enten A4 efter skablon eller mål på 190x85mm. 

Skablon: Krus med tryk

Kuglepenne med tryk

Pris 80,00 kr.

Vi har valgt den bedste kuglepenne til tryk. Så skal du kunne fokucere på det som er vigtigst for dig og din virksomhed, er det logo eller slogan? Oftest står valget mellem pris og design. Vi tilbyder kun den eksklusive kuglepenne med tryk, som passer til alle steder.

Vores reklamepenne er rigtig høj kvalitet, der holder år efter år. Designet af trykket til kuglepenne spiller også en stor rolle i det hele. Vi har kuglepenne med print i alle regnbuens farver (og flere), så du kan matche farverne i din virksomhed, også med hvid blæk. Hvis du ikke kan lide vores standard eksklusive kuglepenne, bare kontakte os om hvad du leder efter, hjælper vi dig med at finde perfekte kuglepenne med print lige til dig.