Vores firma

ROC ApS er etableret siden 2008. Vi starter med at sælge forskellige printerpatroner til HP, Canon, Brother, Epson og mange andre kendte mærker. Samtidig sælger vi nogle kompatibel patroner, som passer til Samsung, Oki og disse mærker som nævnet før. 

Efter 2 års undersøgelser og læring, vi lancerede cheapink.dk, som mange kunder elsker og giver 5 stjener anmeldelser på TrustPilot. Hos CHEAPINK, tilbyder vi meget lave priser med super hurtig levering. Ca. 95% af vores pakker kommer dagen efter bestilling. Vi tilbyder også 2 års garanti på alle vores kompatible produkter, som HP blæk, Canon blækpatron, Brother toner, samsung toner patroner, OKI lasertoner osv. Siden 2016, har vi importeret god kvalitet Dymo labels og Brother Tapes, som er også kompatibel. Det er vandtæt, kan også tåle olie og holder længe.

Nu har vi fået storformat printer og digital tryk maskine, så vi kan lave din flyers, visitkort og plakatter med det samme. Vi kan også levere til hele Danmark dag til dag. Kvalitet er meget vigtigt for os, vi vil gøre det bedste for dig hver gang, også 10 år frem...

Butik på Frederiksberg

CHEAPINK butik
H.C. Ørsteds Vej 55, 1879 Frederiksberg C

Siden 2013, har vi åbnet vores første butik her i københavn. Vi har altid god service og lave priser.

Service 12/6

Vi har altid god service:

  • 2 års garanti samt 14 dages returret.
  • Gratis fil tjek. 
  • Dag til dag levering
  • tlf tid: 8:00 - 20:00 alle hverdage plus lørdag.

Åbningstider

Mandag - Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:00
Søndag og hellidage: Lukket