Tekstil tryk

Vi går meget op i den personlige betjening.

Den personlige betjening har stor betydning for vores kunder. Vi giver de bedste råd til trykteknik, og placeringen af logo til den enkeltes behov. Når man skal vælge tryk på tøj, er der mange forskellige kombinationer man kan vælge imellem, og rådgivningen fra vores eksperter sikrer et produkt som gør vores kunder tilfredse, og en god service. 

Vi har gjort det til vores speciale at levere kvalitets tryk. Kvalitets tryk kombinerer de bedste tryk teknikker, og det rigtige arbejdsudstyr, og resulteterer i holdbart, klart med korrekte visualisering af det digitale billede eller vektor. Hos Frederiksberg Tryk producerer vi tryk på det tøj, som kan købes i ID identitys hjemmeside id.dk hvor man kan få t-shirt, hættetrøjer, poloshirt og mm. 

Du kan også designe dit eget tøj med tryk på enten ryggen, brystet eller 3. sted. Det kan være holdtrøjer til sportsklubben, arbejdstøj og bukser, træningstøj til firmaet eller helt andet. Vi har t-shirts i hvid, sort, navy og grå fra S til 2XL på lager, derfor kan du få trykt t-shirt dag til dag. Husk at du kan altid hente dit tøj i byen - Frederiksberg, som er tæt på Metro og andre offentlig trafik. 

Det er ofte svært at blive sikker på sine tryk og design på tekstil, derfor tilbyder vi helt GRATIS til at kigge på dine designs og vende tilbage til dig med et tilbud.

Vi ved, at dialog er det vigtigste for at kunne føle sig tryg ved resultaterne, derfor er vi altid klar til at blive kontaktet til en snak om hvordan du ønsker at få din tekstil trykt.

Du vil blive guidet og betjent udelukkende af professionelle med mange år erfaring i branchen. Vi har personligt fokus på din bestilling helt fra start til og med dine færdigtrykte produkter lander hos dig.

Aktiv filtre

T-shirt med tryk

Pris 200,00 kr.

Dette tilbud er kun for én farve tryk, både på venstre bryst (10cm) og ryggen (25cm), inkl. t-shirt fra ID Yes. 100% bomuld

eller 4-farve tryk / billede tryk inden for A4 str. på et sted, inkl. t-shirt fra ID YES

ID identity har STANDARD 100 by OEKO-TEX certificerede produkter samt STANDARD 100 by OEKO-TEX, annex 6, produktklasse 1, som stiller yderligt skærpede krav til tøjets indhold af sundheds- og miljøskadelige stoffer

Kontakt venligst os at få et andet tilbud 

info@frbtryk.dk

Broderi

Pris 200,00 kr.

Broderi i professionel kvalitet holder hele tøjets levetid uden at krakelere eller falme og sender signal til omverdenen om rigtig go´ stil! Det er meget slidstærkt og perfekt til at profilere dit firma. Samtidig er det en meget fin måde at at gøre sine ting helt specielle og meget personlige på - som feks. ved at brodere navn på dåbskjoler til nyfødte. 

Der kan i princippet broderes på alt, der kan spændes op i en broderiramme: fra de helt kraftige kaskette over den fineste silk satin kjoler til små lommer.

vores eneste krav er, resultatet skal være perfekt... 

tilbudspris: 250 kr. inkl. moms for navn og dato på dit eget tøj, bredden ca. 15cm. 

Kontakt venligst os at få et andet tilbud 

info@frbtryk.dk

Tryk på tekstil

Pris 1.600,00 kr.

Vi har udført disse to casino bord med flere farve tryk på stof / dug med tryk, som er 130cm bred og 50cm højt. 

Hvis du har tilsvarende job, er du velkommen til at kontakte os enten mail eller ring på 31667999, så giver vi gerne et tilbud. 

Det tager ca. 2-3 hverdage, når det er så stort. Andre tøj tryk tager normalt 1-2 dage. 

Solsejl med logo

Pris 14.400,00 kr.

Vi har samarbejdet med GOBOAT til trykke solsejl med deres logo til afdeling i Berlin. Alle er glæde for den. 

solsejl på mål kan fås 7-9 arbejdes dag. 

Sejl skal have den rette plads til montering, f.eks. et 3x3 sejl skal have et mellemrum på 3,3 x 3,3 m, dvs. 30-40 cm på 2 sider skal tages i betragtning. 

Dette GOBOAT-sejl har trapezbase i 8m, højde ca. 7m, øvre bund 1,45 / sider profileret til buer / print synligt ovenfra / stålsnor i tunneler

Kanterne vil blive profileret til buer til indersiden, et stålkabel i PVC lagging vil blive trukket ind i tunnelerne rundt om sejlet, hvilket vil skabe en "understruktur" til stoffet. På denne måde bliver kanterne stærkere, de bliver nemmere at stramme, og hjørnerne får dobbelt beskyttelse. Stålkablet kan fjernes inden stoffet vaskes.

Bøllehat med tryk

Pris 160,00 kr.

bemærk, vi har ikke nogle bøllehat, prisen er kun for tryk. 

Du kan nemt printe din egen grafik, dine egne billeder, firmalogo og alt det andet, du har af motiver på bøllehatten. For at bruge dit eget print skal du uploade billedfilen(erne) til os. Billedfiler kan være png. eps. svg. eller ai. Minimal opløsning er 150dpi. For de bedste resultater skal du bruge høj opløsning eller vektorformat. Brug transparent png eller vektor, hvis baggrund ikke skal med.

Lav din egen unikke bøllehat med dit eget print eller tekst til dig selv, som gave med personlige print, til profilering med firmalogo. Der er ingen minimumsbestilling, du kan bestille en enkelt bøllehat.

Kontakt venligst os at få et andet tilbud 

info@frbtryk.dk