Plakat / Storformat

Tilbud på plakater

Vores vigtigste mål når vi leverer tryksager, eksempelvis plakater, er at der skal være bedst mulig kundetilfredshed. Dette gør sig gældende uanset om der er tale om en stor eller lille bestilling. Samtidigt bestræber vi os altid på, at have det størst mulige udvalg, både indenfor flyers, visitkort, plakater samt de mange andre typer tryksager, som man finder her på Frederiksberg Tryk.

Ét godt værktøj når man skal opnå det bedst-mulige slutresultat, er en grundig dialog imellem kunde og producent. Derfor tilbyder vi gratis fil tjek, så du er sikker på, at det du har oploadet passer til hvad du har bestilt, så vi kan minimere risikoen for fejl og utilfredshed.

Vores butik ligger 200 meter fra metro station, er derfor meget tæt på Bella Center og hele københavn. Hvis du skal bruge visitkort imorgen eller plakat på en lørdag, er du sikker på, at du kan hente dem i god tid.

Se nærmere på det store udvalg i plakater herunder.

Her på frbtryk.dk finder man altid et bredt og velassorteret udvalg i så godt som alle typer tryksager. Dette gælder også tryk af flotte posters. Prismæssigt holder vi os altid på et ganske fornuftigt niveau, hvor man altid får ganske meget for overraskende lidt.

Tryk i stort format har en række anvendelsesmuligheder, både indendørs og udendørs som led i både markedsføring, indretning og skiltning. Som eksperter i stort format kan vi i butik på Frederiksberg trykke på de fleste materialer, i mange forskellige formater og dimensioner.

Du kan bruge os på ethvert tidspunkt; fra design til produktion og montage af bl.a.

● Plakater

● Bannere

● Beach Flag

● Tapet til væg

● Vinduesdekoration

● Kanvas

● Lysboks

● Skilte

Aktiv filtre

Plakat (24 timer)

Pris 202,00 kr.

Plakat, posters, gadeskilte, alu-rammer, plakat ophæng, foto i rammer, storformat print, alt du kan ønsker sig, kan du finde hos os.

Vi ligger lige ved Forum st., hvor der er Niels Brock, Musikkonservatoriet og København universitet. 

Vi åbner også om lørdagen, uanset du skal bruge nogle posters i Bella Center, eller flyers til konference, Vi kan klare det på et sted. 

Roll-up (24 timer)

Pris 760,00 kr.

Material er PET, som er både vandtæt og fastholdet farve. 

Prisen er inkl. Roll-up systemet, print og tasker. 

Mål: 85x200cm

Ønsker I andet format, er I velkommen til at skrive til kundeservice: info@frbtryk.dk eller ring 31667999.

Beach Flag (kun 3 dage)

Normal pris 1.080,00 kr. Pris 864,00 kr. -20%

Fjerformet str. S 290 cm (selve flag 55 x 226 cm)

Pris er inkl. krydsfod og vandpose, kan også vælge Pica eller vægmonteret base. 

Vand basen som kan fylde med vand eller sand op til 20 Kg koster 150 kr. ekstra. 

Skabelon hentes her

andre str. og skabelon kan fås ved at kontakte kundeservice: info@frbtryk.dk

Paprør

Pris 60,00 kr.

Når man skal sende tegninger, plakater, kort samt andre lange og smalle produkter, er det god ide at købe brunt paprør med, der er modstandsdygtigt over for vand. Kan lukkes med et plastikåg, som er inkl.