Tøj med logo/ billedetryk leveret til døren eller hent selv i butik.

Vores tekstil tryk har et stort udvalg af ensfarves folie og 4-farve tryk i høj kvalitet. Her kan du finde T-shirts med tryk samt mange andre slags trøjer og materialer, hvorpå du helt selv kan bestemme dit design.

Dine tekstiltryk bliver udført af professionelle i butikken, hvor du kan selv hente eller få den sendes i sikker indpakning med kun 1-2 dages ventetid. 

Både tøj og stofmaterialer med tryk sendes indenfor 2-5 hverdage, og vi tilbyder også flere forskellige ekspres løsninger, hvis du har brug for at trykke tøj hurtigere.

Det er ofte svært at blive sikker på sine tekstiltryk, derfor tilbyder vi at kigge på dit design og vende tilbage med et udkast helt gratis.

Vi ved, at dialog er det vigtigste for at kunne føle sig tryg ved resultat, derfor sidder vi altid klar til at blive kontaktet til en snak om hvordan du ønsker dine tekstiltryk.

Du vil blive guidet og betjent udelukkende af professionelle med mange år i branchen. Vi har personligt fokus på din bestilling helt fra start, og tilbyder forskellige løsninger, indtil du får din tøjtryk i hånd.

tryk på tøj

No customer reviews for the moment.

in the same category

6 andre produkter i samme kategori: