STORLEVERANDØR AF VISITKORT

Frederiksberg Tryk er storleverandør af visitkort til alle formål. Vi sikrer høj printkvalitet af alle typer med dag til dag levering. 

PAPIRTYPER FOR VISITKORT

300g Coated er standart papir til visitkort. Det er silk coated på begge sider og føles tykt. Dette papir har rigtig god farve gengivelse.

300g MAT er uncoated, det vil sige at det har en lidt grovere overflade end det coatede papir, hvor kan man se papirs eget mønster.

350g Coated er magen til 300g silk papir. Bare tykkere. Dette føles som en meget kraftigt visitkort. - vores standard papir.

VISITKORT I HØJ KVALITET

Et visitkort er et enkelt, effektivt og elegant markedsføringsmateriale, der er let at medbringe til alle steder. Lige nøjagtigt de egenskaber gør visitkortet til en vigtig del af firmaet. 

DIT VISITKORT SKAL VÆRE UP TO DATE

Et visitkort skal naturligvis altid være up to date, da visitkortet ellers mister sin funktion, og du dermed risikerer at gå glip af potentielle kundehenvendelser pga. et forgamlet telefonnummer eller en forkert e-mailadresse. Så vi Frederiksberg Tryk står klar til at levere et opdateret visitkort til dig, så du altid er forberedt på at udveksle kontaktoplysninger med en kommende n kunde.

OPLYSNINGER PÅ DIT VISITKORT

For at levere den nødvendige oplysning til dine potentielle kunder skal du sørge for, at dit visitkort må indeholde:

Firmanavn / logo

Fysisk adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Måske dit navn og Web adresse

Bruger også dit firmas sociale medier aktivt.

HOLD DEN RØDE TRÅD PÅ DIT VISITKORT

Sørg altid for, at dit visitkort matcher firmaets hjemmeside og den samme stil, der benyttes i fx. foldere, flyers, plakater osv. Den visuel identitet er de grafiske elementer, som virksomheden anvender i dens kommunikation, og som viser virksomhedens personlighed. Altid sørg for den stil, du benytter, er nogle klare, letgenkendelige referencer mellem dit visitkort og de øvrige farver, logo, skrivetype osv. Det gør det lettere for dine kunder til at genkende dig.

Det er let at lave et flot visitkort design, hvis du mangler en designer, er du velkommen til at benytte vores design service. Kontakt os for at høre mere.

UDNYT VISITKORTETS BAGSIDE

Husk, at et visitkort har to sider, og du kan udnytte dem som en fordele. Du kan fx. vælge at have kontaktoplysninger på den ene side, og logo, firmanavnet eller billede på anden side. Du skal naturligvis ikke fylder dit visitkort med for meget tekst, men en kort list kan det være en god påmindelse til personen. Det hjælper nemlig med at opsummere den viden sammen med din presentation i første omgang.

HVAD ER STØRRELSEN PÅ VISITKORT?

Størrelsen på vores visitkort er 85 x 55 mm, som er det mest almindelige format. Størrelsen er ideel, da du altid kan have dit visitkort med dig, uanset om du gemmer dem i din lomme, taske eller pung. Kortet er det samme str. som betalingskort. Du kan også uden besvær bestille visitkort i en anden størrelse hos os, hvis du ønsker det. Men der er ingen faste regler for, hvordan et visitkort skal se ud – og hvis du gerne vil skille dig ud fra mængden, kan du vælge mange andre materialer, fx. plastik visitkort eller visitkort med guld kachering.

business card

No customer reviews for the moment.

in the same category

11 andre produkter i samme kategori: