beskæringskant

Download Skabelon her: Skabelon med beskæringskant

BILLIG FLYER

Her på Frederiksberg kan du købe billige flyers i høj kvalitet i mange forskellige papirtyper. Du kan både købe digital tryk flyers, som leveres dag-til-dag eller offset tryk flyers, der er billigere og tager ca. 7 hverdage af produktion. Offset tryk skal man min. bestille 2000 stk.

Vores digital tryk printer er i københavn, som giver sikkert et flot og enestående resultat. Vi hjælper gerne med at vælge det rigtige flyers i dine behov og ønsker. Du er naturligvis også velkommen til at bestille direkte i butikken, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

PAPIRTYPER

De fleste kunder vælger silk papir i 130g eller 170g til flyers, men du kan også vælge Mat 120g eller 300g karton – det kommer an på, hvilket udtryk du ønsker. Vi gør dog opmærksom på, at hvis du har brug for foldede flyers, skal du kigge under foldere.

Du kan vælge mellem ubestrøget papir eller silk coated papir. Ubestrøget papir har en grovere og mat overflade, hvorimod silk papir er coated og dermed har en semi gloss overflade. Vi giver dig god kvalitet til lave priser. 

KACHERING

Hvis du vil have premium flyers, kan du vælge en kachering på dem. Kachering er en efterbehandling, der giver dine tryksager et ekstra flot og lækkert udseende, fx. soft touch. Det er en tynd laminering, altså en plastfilm, der klister på papiret. Det gør, at overfladen bliver stærkere, og selve trykket ser pænere ud. Kachering kan bruges på mange tryksager, fx.:

Visitkort

Postkort

Bøger

Foldere

Flyers

Hvis du skal have printet flyers som menu, kan en kachering være et klogt valg, da du både gør produktet mere vandtæt, men også flottere og mere eksklusivt at røre ved.

BILLIGE FLYERS eller PREMIUM

Prisen på dine flyers vil variere efter, hvilken størrelse, du vælger, hvilket papir, med kachering eller ej, og hvor mange styks du har brug for. Her på siden vises automatisk prisen til dig med det samme. Du kan altid være sikker på, at vi har konkurrencedygtige priser på flyers.

Og mindre end 2000 stk, kan du få flyers dag til dag.

Løsblade

No customer reviews for the moment.

in the same category

10 andre produkter i samme kategori: