VI TRYKKER PAPIR ETIKETTER

Hos Frederiksberg Tryk kan du købe logo etiketter til mange formål, og vi garanterer lynhurtig levering, så du kan komme i gang med at bruge dem allerede dag til dage. Vi printer etiketter på A4-ark, min 10 ark. Antallet af labels du får per ark afhænger af størrelsen på dine labels, fra 1stk op til 65 stk pr. ark. Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice print@frbtryk.dk.

HØJ KVALITET

Når du bestiller etiketter med logo hos os, kan du altid være sikker på, at kvaliteten er i toppen. Vi trykker logo etiketter med teksten i CMYK farve på markedets bedste digital tryk maskiner.

Når du bestiller labels med tryk fra Frederiksberg Tryk, skal du ikke bekymre dig om monteringen af etiketterne. Holdbarheden på vores etiketter tryk er meget langt, når de bruges indendørs, og du kan sætte dem på alle glatte overflader med hænderne og ikke bruge for nogle værktøj.

LOGO ETIKETTER

Vi trykker din logo og virksomheds oplysninger på labels. det kan fx. være på boble tea cup, blomster indpakningspapir, kaffe kupper eller andre emballage, der kan være med til at skabe opmærksomhed på din virksomhed. Andre gange kan labels også tjene et mere praktisk formål. Vi har samlet nogle gode ideer til dig og din virksomhed, så I kan se, hvordan I kan anvende logo etiketter:

Sæt dem på jeres produkter og produktindpakninger, så kunden kan se hvilket produkt, der er i emballagen, med dato, stregkoder eller indholder.

Del dem ud til kunder, og så vil I hurtigt opdage, at labels med jeres logo sidder på computere, telefoner og tasker indenfor kort tid – og det giver jer gratis markedsføring.

Brug etiketter som visitkort eller stempler kort, som I kan give folk rabat.

GRATIS FILTJEK

Når du bestiller etiketter med tryk, er det vigtigt, at du sender filerne i det rette format. Derfor skal de altid gemmes som PDF eller JPG. Du skal altid sørge for at der er 3 mm ekstra baggrund til kanten, da det hænder, at tryksagen kan rykke sig en smule i printeren i forhold til det dokument, du sender til os. Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at sende den til print@frbtryk.dk – så tjekker vi for dig, kvit og frit.

No customer reviews for the moment.

in the same category

1 andet produkt i samme kategori: